GYŐR+MÉDIA
Címe:
9023 Győr Kodály Zoltán út 32/A
Web:
Email:
Telefon:

A Győr+ Média Zrt., mint a Győr+ Hetilapot, a Győr+ Rádiót, a Győr+ TV-t, valamint a Győr+ Online internetes hírportált egységbe foglaló médiaközpont, Győr meghatározó, erős véleményformáló jelentőséggel bíró kommunikációs csatornája, a helyi hírek forrása. Legyen szó írott, elektronikus, audio, avagy audiovizuális sajtóról, a Győr+ Méda Zrt. teljes körű szolgáltatást nyújt a Győr és vonzáskörzetében élő lakosság, vállalkozások és vállalatok számára. Teszi mindezt azért, hogy első kézből tájékoztasson, megbízható módon és hitelesen közvetítse a friss híreket, információkat a nagyközönség számára.

A hetilap

A Győr+ Média „zászlóshajója” a Győr+ Hetilap. A hetente 59.500 példányban, 32 színes oldalon megjelenő, minden győri, győrújbaráti és győrújfalui háztartásba és számos győri közintézménybe ingyenesen eljutó hetilap a helyi médiapiac kardinális jelentőségű és megkerülhetetlen szereplője. A Győr+ Hetilap a város lapja, a város minden polgárához szól. Friss közéleti hírekkel, információkkal szolgál, melyek segítenek eligazodni Győr és a térségének színes, dinamikus mindennapjaiban. Ezen sokszínűséget hűen tükrözi a Győr+ Hetilap: az elsődleges információközlés mellett rávilágít a hírek hátterére, a város eseményeire és kevésbé ismert tárgyi és egyéb értékeire, figyelmet fordít a helyi kulturális és sportélet aktualitásaira. Piaci elvárásoknak megfelelően tematikus mellékletekkel, jó értelemben vett helyi bulvárral, az olvasók aktivitását növelő lapszerkezettel jelentkezik rendszeresen, Győr apraja-nagyjának nagy megelégedésére. Értelmes, igényes, értékteremtő kommunikációval győri újság készül hetente, győrieknek, győri emberekkel. 

A rádió

A Győr+ Rádió 2011. novembere óta sugározza adását a 100.1 Mhz-es hullámhosszon Győrben és 30 km-es vonzáskörzetében. A rádió egyedülálló módon közszolgálati tartalmat közvetít kereskedelmi hangvétellel és zenei kínálattal, ezzel erősítve az igazi közösségi jelleget. Rádiónk a helyi közéleti eseményekről folyamatos tudósításokkal, stúdió-vendégekkel, élő bejelentkezésekkel szolgálja ki hallgatóit, akik így napra készek lehetnek, nemcsak a helyi és országos hírekben, de a Győr és környéki kulturális és szórakoztató rendezvényekkel valamint programokkal kapcsolatban is. Tematikus műsoraink között egyaránt megtalálható klasszikus zenei műsor, kabaré, aktuális közéleti témákat feldolgozó stúdióműsor, de a naponta jelentkező zenei kívánságműsort is hatalmas hallgatói érdeklődés kíséri. Zenei válogatásunkban az elmúlt 30 év külföldi és magyar slágerei mellett a mai top-listás dalok sem hiányoznak. Műsorvezetőink és hírszerkesztőink tájékozottságukkal, közvetlen hangvételükkel a hallgatók igazi kedvencévé váltak nemcsak a győriek, de a határon túli magyarok körében is. A 100.1 Győr+ Rádió minden hallgatói korosztály körében térségünk egyik leghallgatottabb rádiója.

A televízió

A több, mint 20 éves múlttal rendelkező Győr+Televízió, mára nemcsak Győrben, hanem a város 40 km-es vonzáskörzetében is elérhető a Vidanet és a Digi TV hálózatán, valamint a Microwave hálózatán keresztül a Szigetköz településein. Több mint 50.000 háztartásba, mintegy 120.000 potenciális nézőhöz jut el nap, mint nap a műsorfolyam, mely a közszolgálati és kereskedelmi jelleget ötvözi. A saját szerkesztésű, hetente 5 alkalommal, 20-25 percben friss hírekkel jelentkező Híradó mellett a repertoárban megtalálhatók Győr és környékének kulturális, gazdasági, közéleti és politikai eseményeiről, rendezvényeiről készült tudósítások és magazinok is. A győri sportklubok (Győri Audi ETO KC, Győri ETO FC, Rába ETO Futsal Club) kommunikációs partnereként a friss, naprakész sporthírek sem hiányoznak a kínálatból, melyek tovább erősítik a Győr+ TV sokszínűségét. Az elmúlt 18 évben, több országos televízió regionális tudósítójaként közel 3.500 anyag készült az MTV, a Duna TV, az MTV Nyugat-Magyarországi Regionális Stúdiója, a TV2, a Hír TV és a Sport TV számára. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően, szolgáltatási portfóliónk szerves részét képezik a reklámfilmek, képújság hirdetések, ajánlók, PR interjúk, referencia- és imázsfilmek. Mindez indokolja, miért a Győr+ Televízió a térség legnézettebb és közkedvelt audiovizuális közösségi médiája.

Az online hírportál

A Győr+ Online hírportál - a www.gyorplusz.hu -, a Győr+ Média internetes honlapja, mely a médiacsoport tagjait fogja össze egy csokorba és teszi mindenki számára - elektronikus úton,- könnyen és gyorsan elérhetővé a különböző tartalmakat. Olvashatók rajta a Győr+ Hetilap korábbi és aktuális számai, megnézhetők a Győr+ Televízió híranyagai és magazinműsorai, valamint élőben követhető a Győr+ Rádió műsora, így a mai kor elvárásainak megfelelően okostelefonokon, táblagépeken is megtekinthetők az adásba került tudósítások. Mindemellett napi rendszerességgel frissülő, Győr és környékének közéleti, kulturális, gazdasági és politikai híreivel, információival látja el a látogatóit.  

A kreatív oldal

Cégünk Győr+ Kreatív divíziója számos, az Európai Unió támogatásával megvalósuló projekt PR- és kommunikációs feladatait végzi. Ezen területen kiemelkedő referenciával rendelkezünk. Vállaljuk továbbá médiakampányok teljes körű tervezését, arculattervezést, kreatív anyagok komplex előkészítését és kivitelezését, PR és marketingcélú rendezvények szervezését, lebonyolítását.

FM 100.1 Győr + Rádió  -  Mi vagyunk a város hangja!

A GYŐR+ Rádió 2011. novembere óta sugározza adását a 100.1 Mhz-es hullámhosszon Győrben és 30 km-es vonzáskörzetében. A rádió egyedülálló módon közszolgálati tartalmat közvetít kereskedelmi hangvétellel és zenei kínálattal, ezzel erősítve az igazi közösségi jelleget. Rádiónk a helyi közéleti eseményekről folyamatos tudósításokkal, stúdió-vendégekkel, élő bejelentkezésekkel szolgálja ki hallgatóit, akik így napra készek lehetnek, nemcsak a helyi és országos hírekben, de a Győr és környéki kulturális és szórakoztató rendezvényekkel valamint programokkal kapcsolatban is. Tematikus műsoraink között egyaránt megtalálható klasszikus zenei műsor, kabaré, aktuális közéleti témákat feldolgozó stúdióműsor, és persze a hallgatók körében népszerű kívánságműsor is.Zenei válogatásunkban az elmúlt 30 év külföldi és magyar slágerei mellett a mai top-listás dalok sem hiányoznak. Műsorvezetőink és hírszerkesztőink tájékozottságukkal, közvetlen hangvételükkel a hallgatók igazi kedvencévé váltak nemcsak a győriek de a határon túli magyarok körében is. A 100.1 Győr+ Rádió minden hallgatói korosztály körében térségünk egyik leghallgatottabb rádiója.

Győr+Hetilap

A helyi hírek forrása A Győr+ Hetilap a város lapja, annak minden polgárához szólni akar. Közvetíteni szeretné azokat a friss közéleti híreket, melyek segítenek eligazodni a mindennapokban. Az elsődleges információk közlése mellett a hírek hátterét szeretnénk megvilágítani, bemutatni a város ismert és kevésbé ismert tárgyi és egyéb értékeit. Hangemünkkel és példánkkal bátorítani szeretnénk az igényes kommunikációt, az értelmes párbeszédet a városban. Lapunk hasábjain naprakész információkat közlünk a városban történő fejlesztésekről, a kulturális eseményekről. A lap szerkesztése során külön figyelmet fordítunk a helyi sportélet aktualitásaira. A piaci igényeknek megfelelő tematikus mellékletekkel, a jó értelemben vett helyi bulvárral, az olvasók aktivitását növelő lapszerkezettel győri újságot készítünk győrieknek, győri emberekkel. Hasznos tanácsokkal szolgálunk az egészségmegőrzéssel kapcsolatban, de bemutatjuk a legfrissebb járműfejlesztéseket, hazai és külföldi úticélokat ajánlunk olvasóinknak, a legkisebbeket pedig havonta Györkőc+ rovattal várjuk. A Győr+ Hetilap hetente 59 ezer példányban jelenik meg, minden győri, győrújbaráti és győrújfalui háztartásba ingyenesen eljut.

 

Kapcsolódó videó
Kapcsolódó galéria
További tagjaink
Hírek
 
Róth Kálmán leányai a katari középiskolások világbajnokságán a döntőben Németországot múlták felül.
 
Előremutató költségvetése lehet Győrnek 2018-ban, melynek súlypontjai nem változtak az elmúlt évekhez képest.
referenciák
West Pannon Audiovizuális Klaszter
1 régió, 3 megye, 30 televízió, 1000000 néző!
© 2017 regio1.hu Minden jog fenntartva.