Klaszter kezdőlap - tagjaink - GYŐR+MÉDIA
GYŐR+MÉDIA
Címe:
9023 Győr Kodály Zoltán út 32/A
Web:
Email:
Telefon:

A Győr+ Média Zrt., mint a Győr+ Hetilapot, a Győr+ Rádiót, a Győr+ TV-t, valamint a Győr+ Online internetes hírportált egységbe foglaló médiaközpont, Győr meghatározó, erős véleményformáló jelentőséggel bíró kommunikációs csatornája, a helyi hírek forrása. Legyen szó írott, elektronikus, audio, avagy audiovizuális sajtóról, a Győr+ Méda Zrt. teljes körű szolgáltatást nyújt a Győr és vonzáskörzetében élő lakosság, vállalkozások és vállalatok számára. Teszi mindezt azért, hogy első kézből tájékoztasson, megbízható módon és hitelesen közvetítse a friss híreket, információkat a nagyközönség számára.

A hetilap

A Győr+ Média „zászlóshajója” a Győr+ Hetilap. A hetente 59.500 példányban, 32 színes oldalon megjelenő, minden győri, győrújbaráti és győrújfalui háztartásba és számos győri közintézménybe ingyenesen eljutó hetilap a helyi médiapiac kardinális jelentőségű és megkerülhetetlen szereplője. A Győr+ Hetilap a város lapja, a város minden polgárához szól. Friss közéleti hírekkel, információkkal szolgál, melyek segítenek eligazodni Győr és a térségének színes, dinamikus mindennapjaiban. Ezen sokszínűséget hűen tükrözi a Győr+ Hetilap: az elsődleges információközlés mellett rávilágít a hírek hátterére, a város eseményeire és kevésbé ismert tárgyi és egyéb értékeire, figyelmet fordít a helyi kulturális és sportélet aktualitásaira. Piaci elvárásoknak megfelelően tematikus mellékletekkel, jó értelemben vett helyi bulvárral, az olvasók aktivitását növelő lapszerkezettel jelentkezik rendszeresen, Győr apraja-nagyjának nagy megelégedésére. Értelmes, igényes, értékteremtő kommunikációval győri újság készül hetente, győrieknek, győri emberekkel. 

A rádió

A Győr+ Rádió 2011. novembere óta sugározza adását a 100.1 Mhz-es hullámhosszon Győrben és 30 km-es vonzáskörzetében. A rádió egyedülálló módon közszolgálati tartalmat közvetít kereskedelmi hangvétellel és zenei kínálattal, ezzel erősítve az igazi közösségi jelleget. Rádiónk a helyi közéleti eseményekről folyamatos tudósításokkal, stúdió-vendégekkel, élő bejelentkezésekkel szolgálja ki hallgatóit, akik így napra készek lehetnek, nemcsak a helyi és országos hírekben, de a Győr és környéki kulturális és szórakoztató rendezvényekkel valamint programokkal kapcsolatban is. Tematikus műsoraink között egyaránt megtalálható klasszikus zenei műsor, kabaré, aktuális közéleti témákat feldolgozó stúdióműsor, de a naponta jelentkező zenei kívánságműsort is hatalmas hallgatói érdeklődés kíséri. Zenei válogatásunkban az elmúlt 30 év külföldi és magyar slágerei mellett a mai top-listás dalok sem hiányoznak. Műsorvezetőink és hírszerkesztőink tájékozottságukkal, közvetlen hangvételükkel a hallgatók igazi kedvencévé váltak nemcsak a győriek, de a határon túli magyarok körében is. A 100.1 Győr+ Rádió minden hallgatói korosztály körében térségünk egyik leghallgatottabb rádiója.

A televízió

A több, mint 20 éves múlttal rendelkező Győr+Televízió, mára nemcsak Győrben, hanem a város 40 km-es vonzáskörzetében is elérhető a Vidanet és a Digi TV hálózatán, valamint a Microwave hálózatán keresztül a Szigetköz településein. Több mint 50.000 háztartásba, mintegy 120.000 potenciális nézőhöz jut el nap, mint nap a műsorfolyam, mely a közszolgálati és kereskedelmi jelleget ötvözi. A saját szerkesztésű, hetente 5 alkalommal, 20-25 percben friss hírekkel jelentkező Híradó mellett a repertoárban megtalálhatók Győr és környékének kulturális, gazdasági, közéleti és politikai eseményeiről, rendezvényeiről készült tudósítások és magazinok is. A győri sportklubok (Győri Audi ETO KC, Győri ETO FC, Rába ETO Futsal Club) kommunikációs partnereként a friss, naprakész sporthírek sem hiányoznak a kínálatból, melyek tovább erősítik a Győr+ TV sokszínűségét. Az elmúlt 18 évben, több országos televízió regionális tudósítójaként közel 3.500 anyag készült az MTV, a Duna TV, az MTV Nyugat-Magyarországi Regionális Stúdiója, a TV2, a Hír TV és a Sport TV számára. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően, szolgáltatási portfóliónk szerves részét képezik a reklámfilmek, képújság hirdetések, ajánlók, PR interjúk, referencia- és imázsfilmek. Mindez indokolja, miért a Győr+ Televízió a térség legnézettebb és közkedvelt audiovizuális közösségi médiája.

Az online hírportál

A Győr+ Online hírportál - a www.gyorplusz.hu -, a Győr+ Média internetes honlapja, mely a médiacsoport tagjait fogja össze egy csokorba és teszi mindenki számára - elektronikus úton,- könnyen és gyorsan elérhetővé a különböző tartalmakat. Olvashatók rajta a Győr+ Hetilap korábbi és aktuális számai, megnézhetők a Győr+ Televízió híranyagai és magazinműsorai, valamint élőben követhető a Győr+ Rádió műsora, így a mai kor elvárásainak megfelelően okostelefonokon, táblagépeken is megtekinthetők az adásba került tudósítások. Mindemellett napi rendszerességgel frissülő, Győr és környékének közéleti, kulturális, gazdasági és politikai híreivel, információival látja el a látogatóit.  

A kreatív oldal

Cégünk Győr+ Kreatív divíziója számos, az Európai Unió támogatásával megvalósuló projekt PR- és kommunikációs feladatait végzi. Ezen területen kiemelkedő referenciával rendelkezünk. Vállaljuk továbbá médiakampányok teljes körű tervezését, arculattervezést, kreatív anyagok komplex előkészítését és kivitelezését, PR és marketingcélú rendezvények szervezését, lebonyolítását.

FM 100.1 Győr + Rádió  -  Mi vagyunk a város hangja!

A GYŐR+ Rádió 2011. novembere óta sugározza adását a 100.1 Mhz-es hullámhosszon Győrben és 30 km-es vonzáskörzetében. A rádió egyedülálló módon közszolgálati tartalmat közvetít kereskedelmi hangvétellel és zenei kínálattal, ezzel erősítve az igazi közösségi jelleget. Rádiónk a helyi közéleti eseményekről folyamatos tudósításokkal, stúdió-vendégekkel, élő bejelentkezésekkel szolgálja ki hallgatóit, akik így napra készek lehetnek, nemcsak a helyi és országos hírekben, de a Győr és környéki kulturális és szórakoztató rendezvényekkel valamint programokkal kapcsolatban is. Tematikus műsoraink között egyaránt megtalálható klasszikus zenei műsor, kabaré, aktuális közéleti témákat feldolgozó stúdióműsor, és persze a hallgatók körében népszerű kívánságműsor is.Zenei válogatásunkban az elmúlt 30 év külföldi és magyar slágerei mellett a mai top-listás dalok sem hiányoznak. Műsorvezetőink és hírszerkesztőink tájékozottságukkal, közvetlen hangvételükkel a hallgatók igazi kedvencévé váltak nemcsak a győriek de a határon túli magyarok körében is. A 100.1 Győr+ Rádió minden hallgatói korosztály körében térségünk egyik leghallgatottabb rádiója.

Győr+Hetilap

A helyi hírek forrása A Győr+ Hetilap a város lapja, annak minden polgárához szólni akar. Közvetíteni szeretné azokat a friss közéleti híreket, melyek segítenek eligazodni a mindennapokban. Az elsődleges információk közlése mellett a hírek hátterét szeretnénk megvilágítani, bemutatni a város ismert és kevésbé ismert tárgyi és egyéb értékeit. Hangemünkkel és példánkkal bátorítani szeretnénk az igényes kommunikációt, az értelmes párbeszédet a városban. Lapunk hasábjain naprakész információkat közlünk a városban történő fejlesztésekről, a kulturális eseményekről. A lap szerkesztése során külön figyelmet fordítunk a helyi sportélet aktualitásaira. A piaci igényeknek megfelelő tematikus mellékletekkel, a jó értelemben vett helyi bulvárral, az olvasók aktivitását növelő lapszerkezettel győri újságot készítünk győrieknek, győri emberekkel. Hasznos tanácsokkal szolgálunk az egészségmegőrzéssel kapcsolatban, de bemutatjuk a legfrissebb járműfejlesztéseket, hazai és külföldi úticélokat ajánlunk olvasóinknak, a legkisebbeket pedig havonta Györkőc+ rovattal várjuk. A Győr+ Hetilap hetente 59 ezer példányban jelenik meg, minden győri, győrújbaráti és győrújfalui háztartásba ingyenesen eljut.

 

Kapcsolódó videó
Kapcsolódó galéria
További tagjaink
Hírek
 
Dr. Czetter Ibolya, az ELTE Savaria Magyar Irodalomtudományi Tanszék megbízott vezetője volt a Genius Savariensis Szabadegyetem legutóbbi vendége. Márai Sándor író, költő és újságíró életéről, műveiről tartott nagyon élvezetes előadást a sz
 
Ebben a tanévben is megrendezésre került az immár hagyományos „Premontrei tudós tanárok és híres diákok” címet viselő diákkonferencia és házi vetélkedő, amelynek célja, hogy az iskola diákjai megismerjék azoknak a múltbéli tanároknak és diá
referenciák
12 település rekultivációs programja
 
KUKA BERCI
 
West Pannon Audiovizuális Klaszter
1 régió, 3 megye, 30 televízió, 1000000 néző!
© 2017 regio1.hu Minden jog fenntartva.