Klaszter kezdőlap - tagjaink - Veszprém Televízió
Veszprém Televízió
Címe:
8200 Veszprém, József Attila u. 38.
Email:
Telefon:

A Veszprém TV jogelődje a Veszprém Városi Televízió 1986-ban az első helyi televíziókkal együtt született meg az országban. Televíziónk azóta működik és műsorszerkezetének döntő többségében közszolgálati műsorokat szolgáltat Veszprémben és a város vonzáskörzetében élők számára. Adásunkkal a térség kábelhálózatain közel 150.000 néző helyi televíziós igényét tudjuk kielégíteni. A televízió adásideje 24 óra. Szerkesztőségünk számára legfontosabb a pártatlan, sokoldalú helyi hír és információ szolgáltatás, a vélemények széleskörű bemutatása. Műsoraink fórumot teremtenek közügyekben, és lehetőséget biztosítanak az eltérő vélemények, vitatott kérdések bemutatására is. Különös figyelmet fordít a nemzeti és kulturális örökség értékeinek bemutatására, a helyi kulturális sokszínűség megőrzésére. A Veszprém TV legfontosabb célja a jövőben is, hogy komplex egységes médiumként vállaljon szerepet a város közéletében. Műsorszerkezetében tükröztesse a polgárokat érintő kérdéseket, hiteles, kiegyensúlyozott tájékoztatásával hivatkozási pontként szolgáljon a helyi társadalmi, gazdasági és kulturális élet területén. A fejlesztéseknek köszönhetően ma már nagy felbontású televíziós műsorok, kereskedelmi produkciók, reklámok készítésére is képes televíziónk.

Főoldalunkon alakítottuk ki a Híradás című napi műsorunk híreinek internetes elérhetőségét. Azt valljuk, hogy a jövőben is a helyieket érdeklő közösségi, közéleti, lokálpatrióta televíziózásra van szükség, mely elsősorban közhasznú információkat nyújt, és értékeket közvetít. A Veszprém Televízió jó szakmai műhely. Ezt igazolják a többször elnyert Helyi Érték Díj, illetve az országos csatornákon rendszeresen látható műsoraink is. A nézettségi adatok alapján a Veszprém TV a térség meghatározó helyi televíziója.

A Veszprém Televízió Kft. Veszprém Megyei Jogú Város gazdasági társasága. Szerkesztőségünk fontos alapelve a sajtószabadság védelme. Független újságírás, televíziózás nélkül nem lehet eredményesen szolgálni a demokrácia értékeit. Kommunikációs eszközeinkkel a hét minden napján állunk az Önök rendelkezésére. Oldalunkon minden fontos tartalmat megtalál műsorainkról, kereskedelmi szolgáltatásainkról.

Kapcsolódó videó
További tagjaink
Hírek
 
Dr. Czetter Ibolya, az ELTE Savaria Magyar Irodalomtudományi Tanszék megbízott vezetője volt a Genius Savariensis Szabadegyetem legutóbbi vendége. Márai Sándor író, költő és újságíró életéről, műveiről tartott nagyon élvezetes előadást a sz
 
Ebben a tanévben is megrendezésre került az immár hagyományos „Premontrei tudós tanárok és híres diákok” címet viselő diákkonferencia és házi vetélkedő, amelynek célja, hogy az iskola diákjai megismerjék azoknak a múltbéli tanároknak és diá
referenciák
Közlekedj környezetkímélően!
 
KUKA BERCI
 
West Pannon Audiovizuális Klaszter
1 régió, 3 megye, 30 televízió, 1000000 néző!
© 2017 regio1.hu Minden jog fenntartva.