Klaszter kezdőlap - tagjaink - Zalaegerszegi TV
Zalaegerszegi TV
Címe:
8900 Zalaegerszeg, Kossuth u. 45-49.
Web:
Email:
Telefon:

Az 1985-ben alapított Zalaegerszegi Televízió létrehozója és 100 %-os tulajdonosa Zalaegerszeg Megyei Jogú Város. 1992-től gazdasági társaság működteti a televíziót. A televízió fenntartásához a város évente, a költségvetésben is elkülönített összeggel járul hozzá. Esetenként anyagi lehetőségei függvényében segíti a műszaki fejlesztéseket. 1997. január 22-én a ZTV saját készítésű műsorai kiléptek a városi televíziózás kereteiből, hiszen az UHF 51-es csatornán beindult a műsorok sugárzása. Így a városkörnyék több tucat (55) településének lakóival bővült a nézők száma. Akkor heti három adással és azok ismétlésével napi 5 óra műsoridővel üzemelt a ZTV. Ma már a hét minden napján 24 órában közvetíti adásait a csatorna. Naponta két alkalommal friss hírek adnak tájékoztatást a vételi körzet eseményeiről. A magazinok témaválasztása az élet minden területét átfogja: a közéletet, a gazdaságot, a kultúrát, az életmódot, az ifjúságot, a sportéletet. Az NMHH Médiatanácsa által támogatott Híradóink (18:00, 19:00, 20:00 és 21:00 óra)nézettsége a Gfk Hungária felmérése szerint alkalmanként meghaladják a 10 ezer főt.

Az elmúlt három év fejlesztéseinek köszönhetően a stúdió videotechnikai eszközei és forgató szettek megújultak. A szerkesztőség szoros kapcsolatot alakított ki az országos műsorszolgáltatókkal, így rendszeresen tudósításokat készít a csatornáknak: MTVA csatornák (M1, M4, M5), Echo TV, HírTV Együtt dolgozunk a Nyugat-dunántúli helyi televíziókkal. Alapítója a Nyugat-dunántúli Médiaklaszternek és a Helyi Televíziók Országos Egyesületének.

Kapcsolódó videó
Kapcsolódó galéria
További tagjaink
Hírek
 
 Iskolánkban nagy hangsúlyt helyezünk az idegen nyelvek elsajátítására. Tagozatos osztályainkban a diákok heti 6 órában tanulhatják a németet és az angolt.A nyelvvizsga-bizonyítvány megszerzése minden tanulónak elengedhetetlen feladata, his
 
Dr. Villányi Eszter az Egyetemes Kultúra lovagja, Farkas Csaba a Magyar Kultúra Lovagja elismerést kapta
referenciák
90 ÉVES A MAGYAR JÉGKORONG SZÖVETSÉG
 
MOZDULJ A KLÍMÁÉRT!
 
West Pannon Audiovizuális Klaszter
1 régió, 3 megye, 30 televízió, 1000000 néző!
© 2017 regio1.hu Minden jog fenntartva.