Hírlevélre feliratkozás
2017
már
2
5
Magunkról

1 régió, 3 megye, 22 televízió, 800 ezer néző!

A West-Pannon Audiovizuális Klaszter alapító-tagjai a Szombathelyi Televízió és Rádió Nonprofit Kft., a Keszthelyi Televízió Kft., a Revita Televízió Győr Zrt., a Kanizsa Televízió Kft., és a Zalaegerszegi Televízió Kft. Több évnyi együttműködés után, a klaszter hivatalos megalakulására 2008. január 29-én, ünnepélyes keretek között került sor. Azóta tagjaink között üdvözölhetjük Sopron, Mosonmagyaróvár, Csorna, Kapuvár, Jánossomorja, Fertőd, Celldömölk, Szentgotthárd, Körmend, Sárvár, Zalaszentgrót, Zalalövő, Lenti televíziós műsorszolgáltatóit is.

A tagok régi szereplői a Nyugat-Dunántúl kommunikációs piacának. Többségük 1985-ben alapított gazdasági társaság, így természetes, hogy az eltelt évtizedek alatt kiváló kapcsolatot alakított ki sugárzási térségeinek szereplőivel. Jól ismerik a nézői csoportokat, azok szokásait, de a közélet, a civil társadalom, a politika és a gazdasági élet szereplőivel is szoros kapcsolatot alakítottak ki. Kutatják, formálják érdeklődésüket, vizsgálják befolyásolásuk lehetőségeit, igényeiket, viselkedési szokásaikat. Naponta 24 órás műsorfolyammal tájékoztatják adáskörzeteik lakosságát. Klaszterünk kínálja jelenleg az egyetlen olyan médiafelületet, amely sugárzási körzeteink összeadásával, a Nyugat-dunántúli régió 75 %-át lefedi. Potenciális nézőszámuk 800 ezer fő. Az online élő adások által az interneten keresztül is elérhetők műsoraik, így más földrészeken élő elszármazottak is friss információkhoz juthatnak szülőföldjük eseményeiről.

2009 nyarán elindították a RÉGIÓ1 internetes hírportált, ahol kiváló lehetőségeket biztosítanak a kommunikálni kívánóknak, hiszen a régió legtöbb hírét erről az oldalról ismerhetik meg az érdeklődők. A műsorok mellett közös regionális programokkal, tehetségkutatással, dokumentációval kívánják segíteni és fejleszteni a helyi és a regionális identitástudatot. A gazdasági élet szereplőivel, és a klaszterekkel történő szorosabb együttműködés megteremtése is a közeljövő feladatai között szerepel.

FILM: http://www.youtube.com/watch?v=sFuDwCeNLZA

 

 
Legolvasottabb
1
 
 
2
 
 
3
 
 
4
 
 
5
 
 
Események
Műsorajánló
Önkörmányzati Pályázatok
Klaszter információk
Hirdetések
HÍRKATEGÓRIÁK
INFORMÁCIÓK
PARTNEREK
2013 C regio1.hu
Minden jog fenntartva.
Bluecast kft.
Honlapkészítés
Google PageRank